Om sidan

Lite information om Raspberry-Pi.nu

Jag som skriver på sidan har alltid varit intresserad av programmering och systemutveckling. Sen är det ju inte fel med prylar som har lysdioder, knappar och sladdar heller. Det var med andra ord ingen slump att jag skaffade mig en Raspberry Pi.

Artiklarna på denna sida har uppkommit allt eftersom jag själv försökt lära mig hur man använder Raspberry Pi till olika saker. Som webbutvecklare är det inte konstigt att det mest handlat om saker relaterade till webbutveckling. Det första projektet var så klart att ta reda på hur man på ett så bra sätt som möjligt kan använda Raspberry Pi som webbserver.

Jag hoppas ni får nytta av mina artiklar och hittar ni felaktigheter så hade jag blivit väldigt glad om ni berättade det så jag kan korrigera.

Raspberry Pi